G12WL légkondicionáló

Technikai adatok:

 • Inverteres? igen
 • Hűtőteljesítmény: 3.50 kW
 • Hűtőközeg típusa: R410A
 • Energiaosztály (hűtés): A+
 • Fűtőteljesítmény: 3.50 kW
 • Energiaosztály (fűtés): A
 • Külső hőmérséklet fűtésnél: -15 °C
 • Szezonális energiahatékonysági arány: 2,60 5.60 8,50
 • Szezonális jóságfok / teljesítmény tényező: 1,90 3.80 5,10
 • Beltéri hangnyomásszint: 29 dB (min. 19, max. 34)
 • Beltéri egység mérete (szél./mag./mélys.): 645 × 645 × 121 mm
 • Kültéri egység mérete (szél./mag./mélys.): 770 × 545 × 280 mm
 • Garancia: 3 év

A márka bemutatása:

A világszinten, 2014-ben 55.91 milliárd dollár összegű értékesítést megvalósító LG négy üzleti területen tevékenykedik: házi szórakoztató rendszerek, mobil kommunikáció, háztartási berendezések és légkondicionálási megoldások. Évről-évre magasabb esztétika és műszaki színvonalú készülékeket fejlesztenek ki hoznak forgalomba. Az LG klímaberendezések magas megbízhatóságot képviselnek, mint a mono split-, mint a csúcs kategóriás, több száz beltéri egységet tartalmazó multi-V berendezések valamint hőszivattyúk tekintetében is.

Az LG innovatív technológiái, kivételes termékei és azok élenjáró kialakítása befektetést jelent a jövőbe.

Biztosítsa egész évben a kívánt hőmérsékletet, egyúttal teremtsen kellemesebb környezetet bármely helyiségben az LG légkondicionálók segítségével! Energiatakarékos, különféle kialakítású termékeink segítségével személyre szabottan biztosíthatja otthona megfelelő hőmérsékletét, amivel kényelmesebb és egészségesebb környezetet teremthet családja számára.

Ismertető:

Bármilyen környezetbe illikA moderntől a minimalistáig, a klasszikustól a kortásig, a rusztikustól a retróig, az egyszerű és elegáns Artcool Stylist bármilyen környezetbe tökéletesen illeszkedik. Így teszi lehetővé, hogy elérjük az ízlésünknek megfelelő tökéletes harmóniát magunk körül.

Háromirányú, lágy légáram
A háromirányú, lágyan simogató légáram természetesebb, frisebb levegőt biztosít az egész élettérben.

Hangulatos LED megvilágításMinden apró érzés kifejezhető egy vele harmonizáló színárnyalattal, az érzelmek és az energia, a fény és az élet körforgása. A nyugtatól egészen a romantikusig, az LG lehetővé teszi, hogy a hangulatához megfelelő színeket válassza és összeállítsa saját színekből álló LED hangulatvilágítását.
Visszajelző LED fény

Elég egy szempilantás és máris visszajelzést kaphat a beállított hőmérsékletről és a légáram erősségéről. A visszajelző LED fény pulzálással válaszol kérdéseire.

Innovatív távvezérlés
Az egyszerű, praktikus távirányító jól használható, áttekinthető kijelzője minden lényeges információt tartalmaz. Amikor valóban irányíthatja környezetét, az biztonság- és kényelemérzetet kölcsönöz.

Alacsony zajAmikor nyugovóra tér bizonyára örömmel hallgatja a csend hangjait. Az Artcool Stylist zajszintje csupán 19dB, ami egy csendes könyvtár zajszintjének majdnem a fele. Így biztosít igazi kikapcsolódást az elme számára.

Kettős védelmet nyújtó szűrőA kettős védőszűrőn megtapadnak a 10㎛-nél nagyobb porrészecskék és baktériumok.

Inverter kompresszor 10 év garanciávalA forradalmi inverter technológia különösen hatékony, erőteljes, ugyanakkor halk működést biztosít, mindezt 10 év garanciával.
0%
Bruttó ár: 458 470 Ft (Áfa tartalom: 97 470 Ft)
Akciós bruttó ár: 458 470 Ft helyett 0 Ft (Áfa tartalom: 0 Ft)